Gott Nytt

Detta året har vatt mycket upp och ner. Men i slutändan slutade det ändå positivt:) Det ska bli skönt med ett nytt år nu, jag känner mig friare än någonsin. Jag är inte beroende av något just nu och det känns riktigt bra!

Idag har vi mest chillat på South Beach. Vi hälsade på Miami Inc och träffade han som äger stället, Ami James eller nått sånt. Det va ganska fett:) Nu har vi handlt mat och krök så det ska bli en festlig middag:P 

Ta det lugnt där hemma och gör inget ni kommer ångra i natt;) haha

Saknar er mina vänner( om det nu är nån som läser denna, ni tycker väl mest att den e töntig haha det gör jag med igentligen! Ses när ja kommer hem aiight! Kyss<3


Cribbage=ett spel

Sribbage är ett kortspel för er som inte vet. Riktigt ball faktiskt. Nu spelar jag o sebbe mot emmie o hanna. Spelet går ut på att räkna mycket och jag o sebbee ganska toppade men ändå så leker vi med dom;) haha
'
Annars har vi inte gjort mycket idag. Vi var på stranden o lirade beach-volleyboll när ett gäng amerikanare kom förbi och ville utmana oss:) Det gick åt helvete haha. Trots det faktum att vi hade två st ex landslags spelare i laget( mamma och Annika) så förlorade vi... Jag skäms. Det är knappt så man vill visa sig på stranden imorgon:( hehe

kommer bilder från matchen snart;)

I know...de e mycke spänne bilder nu men det finns faktiskt inga regler för sånt på beachen:)


YOU DIG?


Tisdag

Fan vilken härlig dag! Grym frukost med pankakor o allt möjligt sen stranden, lunch sedan lite tennis med pappa o syrran och nu har man klätt upp sig och vi ska till min absoluta favorit restaurang. The CheeseCake Factory:P





Champagne frukost!

Idag fyller Annika 50!! Det är mamman i den andra familjen vi reser med:) Vi ska fira med champagne nu på morgonen sen ska vi bara ligga på stranden hela dagen. Det är inte ett moln idag!!!!

Igår hände många saker... Vi drog tidigt till Miami och gick på Seaquarium, en av värdens bästa vatten zoo. Det var riktigt fett fktiskt med späckhuggarna. Efter det åkte vi nån båt tour som visade oss var alla kändisarna bor. Nu vet jag var Sylvester Stallone, Will Smith, Shakira, P. Diddy, och Al Pachino bor! Hade inte tackat nä till att ha dom som grannar:P

Efter det drog vi till ett nytt shopping mall. Jag gick loss inne på Ralph Lauren och hittade äntligen ett par snygga jeans på Levis samt en piké på hillfiger. Nu har jag 36kr kvar på kontot(Y) ahhahah







Das Beach Bitch

Citat: "Jag älskar stranden för där får man spänna sig ifred".  Not kidding ahahhaha



Söndag

Idag har jag inte jätte mycket att göra. Vädret är ganska bra men det är inte så varmt som jag vill att det ska vara. Jag kanske borde gå ner på stranden lite. Kanske borde träna lite? aaaa ja pallar inte, ja vill bara softa;)

Tilda är lite arg på mig för att jag inte skriver så mycket till henne. Jag bloggar ju varje dag och jag skickar mail till henne. Vad mer ska jag göra? Vafan haha;) Bli inte ännu surare nu babe!

Hanna poserar med mnin nya tröja:P
Också ny tröja:)

Shopping!

Aldrig varit med om nått värre! Shitt alltså! Det var Sawgrass Mall utanför Miami. Tror att det är världens största outlet. Man kunde ta buss mellan de olika affärerna haha. Då e de fan stort.

Självklart så köpte jag en del. Kommer inte visa allt men det blev typ två kepsar, tennisskor och en massa fin-tröjor från american eagle:) Billigt och bra. Letade efter jeans men jag kunde inte hitta några. Hittar inga med smalt där nere. Får köpa dem henmma istället. Här är ju modet baggie, tyvärr.

NU ska vi spela kort med päronen och har man tur så kanske dom bjuder en på lite öl:P
Godnatt!

        


Lördag= massa med sol

Jag vaknade nyss:) Det ser ut att bli en riktigt solig dag idag(Y)
Jag vet inte om jag ska bada o sola eller nu eller efter frukost?, jobbiga problem haha. Det går rykten om att vi ska åka o shoppa lite idag med men jag vet inte om jag pallar det just idag.

Igår så firade ju de flesta amerikanarna julafton. Vi åt middag på en italiensk restaurang igår, jag åt lasagne. Det roliga är att det var exakt samma restaurang vi åt på som jag åt åpå förra året när vi var här med tennisen. Jag sa ingenting till dom andra för då skulle dom inte tyckt et var nått speciellt och det vill jag inte att dom ska tycka.



Fredag

Sola, bada,sola, bada, dricka öl, sola, sova, dusch, data;) Så har min dag sett ut hitentills. Nu ska vi till Miami Beach Boulevard o käka middag. Är helt slut.


Late present!!!

Sååååååååå nice! MIN JACKA kom precis till hotellet(L) I LOVE IT<3



Framme!

Fyfan vilken dryg resa! Jag hatar att flyga. Det enda man gör är att vänta hela tiden. Vi tog först taxi från hemmet till Kastrup (Köpenhamn) sen tog vi flyget till London. Där väntade vi i tre timmar på flyget till North Carolina, Usa. Flyget tog nio timmar och jag sov inte en sekund. Det är helt omöjligt att soba när man sitter ihopknycklad som en liten boll. Mina knän och min rygg var helt sönder när jag reste mig haha.
Alla som har åkt till USA vet att när man kommer fram så är kontrollen helt löjlig. Det är värre än gamla DDR. Dom frågar en alltid: Who packed your bags? What's the purpose of your visit? Sen tar dom fingeravtryck på alla fingrar plus en bild med en cam. Eftersom jag varit i USA så många gången så behövde jag bara visa ett ena handens fingrar. Dom har väl mig lagrat i systemet;)

Efter tre timmar i North Carolina tog vi flyget till Miami. Så skönt att äntligen va framme!
Nu är klockan halv nio på morgonen och jag har sovit första natten på hotellet. Det blåser ganska mycket ute och det är lite molnigt men det är ca 25grader så jag klagar inte:P

GOD JUL btw!!!



Packat o klart!

Nu har jag packat färdigt! Känns riktigt skönt att bara åka imorgon. Hade nog inte pallat vara på skit bra humör hela dagen imorgon som alltid krävs. Ni vet, med släkten o så. Man kan ju inte riktigt gå runt o sura när man får presenter haha.

Jag skrev en komentar till Tobias( en av de mest lästa bloggarna ) innan idag och frågade snällt om han kunde länka min blogg. Det jag fick till svar var: " Jag länkar inte bloggar som inte har samma statistik som jag". Vem tror han att han är hahaha. tönt.

Annars är allt lugnt här. Sitter bredvid emmie nu som livestreamar nyaste avsnitten från The Hills. Riktigt jobbigt program. En serie som försöker verka som en reality-serie? Orka?

Här nånstans kan ni hitta mig imorgon! Obs. Den som hittar mig på google world map och printar screen kan bli vinnare av nått riktigt sjukt...





Favorit låtar just nu



Imorgon kommer tomten..

Eller inte. Jag har redan fått mina julklappar. En klocka( Addiction ), Skor ( Playboy), pengar och så klart klassikern Björn Borg kallingar;)

Imorgon ska jag och min familj plus en annan familj till Fort Lauderdale, Florida. steek. Lite tråkigt att åka på julafton men skit samma. Sitter hellre på beachen än framför en brasa hemma! Det var länge sen vi var på nån riktig familje semester faktiskt. När vi väl åker så gör vi det alltid med den här andra familjen. Vi funkar rätt bra med dem eftersom barnen är typ i samma åldrar som mig o min syster. Imorgon är det också tänkt att jag ska sluta snusa, ångest så in i helvette...men det är dags nu. Dumt som fan att börja med skiten i åttan. Det tråkiga med snus är att det går verkligen inte att fest-snusa. Tar man en så är man fast igen. Jag ska iallafall inte ta med mig något till usa så vi får se hur det går. Kommer hem den 5e igen, förhoppningsvis brun och med lite nya kläder:P  En sak jag vet att jag kommer komma hem med är en blå Ralph Lauren dunjacka! Har beställt den till hotellet. Såg den när jag var med Tilda i stockholm på NK men vill inte riktigt betala 4.900kr för en jacka. Hittade samma jacka på en hemsida i usa för endast 1.900kr och eftersom det är gratis shipping i usa så beställde jag den till hotellet vi ska bo på:)

Nu sitter jag o väntar på att syrran ska komma hem med bilen. Måste till stan med en kompis ( Gustav Hillstedt ). Han ska hämta sin klocka och jag måste fixa några småsaker.

                            

Godnatt

Kom hem nyss! fan va skönt att va själv igen:) Har precis hängt med grabbarna o gjort all möjligt ball. Vi har betett oss som riktiga småbarn ikv hahaha. Tv-spel, sång o snöbollskrig! shitt vad man måste tillåta sig själv att slappna av ibland o bara ha kul:P





Vem är jag?

Tänkte lägga upp lite fakta här för er som inte känner mig:

Namn: Ted Mikael Nilsson

Smeknamn: Teddan, Lefty

Familj: Pappa ( Hans ), Mamma ( Eva ), Storasyster ( Emmie ), Storebror ( Henrik )

Ålder: 18

Längd: 184cm

Vikt: Beroende på vilken årstid;) runt 80kg

Skostorlek: 45, ni vet vad dom säger... Stora fötter=Stora strumpor;)

Favoritmat: Pizza

Favorit dircka: Just nu Sprite, gillar mjölk som fan också!

Idrott: Tennis

Hobby: Gitarr

Flickvän: Tilda Forsgren(L)

Skola: Tar studenten på Båstads Akademi till sommaren.

Efter skolan: Börjar på college i South Carolina efter sommaren. Längtar!

Stil: Ingen aning? Typ normal, bryr mig inte så mycket, inte kladerna som gör det.

Det var nog allt ni behöver veta just nu...



Tisdag=snöstorm

Blev tyvärr förlust idag i finalen:( Vi fick oss en riktgt läxa i hur man spelar tennis, dom va duktiga(Y).
Det var ändå ganska hyfsade priser:)

Nu är det snöstorm här i Malmö och gissa var min farsa är? Han är ute och springer en runda hahahah! Man blir knappt förvånad om man känner honom. Han är en riktig träningsnarkoman. Känns sådär att min farsa som är 50+ har bättre kondition än mig som tränar 20 timmar i veckan:S


Igår kväll

Drog först hem till Axel och hämtade honom och Hamon sen drog vi hem till Mange, en gammal klasskompis och förfesta lite. Drack bara en öl för sakens skull;) Vid halv tolv drog vi in med två taxibilar till stan och Etáge. Hade gratis biljetter så det var perfekt, palla betala inträde!?

Ganska chill kväll faktiskt, var ju inte så toppad precis. Gick upp o dansa med grabbarna på högtalarna dirr;)
Vid halv tre drog ja o Hamon ut, gick till Mcdonalds och vittnade till de vidrigaste vi nånsin sett. Tre jävla fulla tjejer som skule beställa och bara gjorde narr av den stackars personalen som bestod av två utländska killar. De klagade på allt. Het sjukt. Jag hatar sånna brudar som inte kan visa någon respekt över huvud taget. Har man ingen empati så borde man fan inte få leva.
Jajja what ever, vi tog taxi hem till mange och tog bilen hem till mig sen däckade vi ganska snabbt. Skönt att umgås med Hamon.

Nu är det final om en halvtimme, måste dra snart!


Träffa Hamon!

Nu precis ringde min bäste vän Hamon Azizi och undrade om jag skulle med till Etáge ikv. Har match imorgon men vafan jag behöver inte dricka ju. Problemet är att jag måste ta bilen in och då måste jag sova hemma vilket betyder en jävla massa krångel vilket jag inte pallar...
Nu kom farsan med en bättre idé, han skjutsar in mig till stan nu eftersom jag måste byta mina nya PlayBoy skor också sen kan han hämta mig imorgon nån gång innan matchen(Y) Perfekt!
Sitter med syrrans mac nu så jag vet inte hur man kopierar bilder o sånt. Kommer en bild på Hamon snart!
see ya

Tagga!


Absolut bästa låten att tagga till. Lyssnar på den innan varje match!

Själv

Efter sjukt bra spel från både mig o Kalle så e vi nu i final, som spelas imorgon kl 13.00. Vi möter brödrarna Gustavsson från höllviken som har spelat mycket tennis i USA på college så det blir nog tufft.
Nu e jag hemma och tar det lugnt heelt själv. Tilda sitter på tåget mot Katrineholm, mamma o pappa jobbar o syrran e på stan. Finns inget bättre ibland än att bara vara helt själv!

Har man inte så mycket att göra kan en sprite sysslosätta en ett bra tag;)


Stress, aahhhh!

Idag försov jag mig till halv nio. Jag vaknade och hade panik, match kl 9 ju! hah men som tur var så skulle jag bara till FairPlay stadion ( malmö) så jag hann. Det blev vinnst. Nu har jag vatt hemma nån timme med Tilda och ska iväg igen om tio minuter. Det är match igen, dubbel med Kalle Averfalk. Måste släppa av syrran i stan och Tilda på busstationen;) Inte konstigt att jag har näsblod hela jävla tiden...


Blogg?

Nu har jag skaffat en blogg, ja vet, töntigt som fan. Enda anledningen till att jag skaffar en är att jag ska försöka slå min flickvänns rekord i hur många som läser den dagligen. ca 700 är mitt mål;) haha vi får se hur det går...                      


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0